NetNordic och Procon Digital har upprättat ett samarbetsavtal

14.07.2020

Procon Digital och NetNordic har upprättat ett samarbetsavtal där NetNordic kommer att marknadsföra och sälja Procon Digitals produkter och lösningar till näringslivet och den offentliga sektorn.

NetNordic är en nordisk systemintegratör med fokus på lösningar och tjänster inom nätverk, kommunikation, säkerhet och datacenter. Företaget skall vara kundens ”bästa följeslagare” genom att hjälpa kunder med sina unika IT-utmaningar, så att de kan fokusera på sin kärnverksamhet.

NetNordic är också partner till Enghouse Interactive och deras Trio Contact Center, där parterna som ingår även har valt att betona Procon Trio Digitalt Medborgartorg som Enghouse Interactive och Procon Digital har utvecklats gemensamt. Dessutom erbjuds nu Procon Digitals hela produkt- och lösningsområdet för till NetNordics kunder där de kan integreras med sina andra lösningar.

Procon Digitals marknadschef, Idar Warholm, är mycket nöjd med det avtal som ingåtts. – Detta är ett avtal som vi förväntar oss att kunna ge båda parter nya möjligheter på marknaden, med nya och spännande självbetjäningslösningar, säger Warholm.