Branscher

…vi ger dig Praktisk Digitalisering…

Procon Digital har i dag ett stort antal färdiga koncept som vi tillsammans i nära samarbete med våra kunder utvecklat inom flera olika branscher. Våra lösningar är väl utprovade efter flera års användning och i drift på många olika ställen där folk vistas.

Vårt huvudfokus har i många år varit att utveckla samhällsnyttiga digitala självbetjäningslösningar som kan bidra till att göra samhället mera tillgängligt. I tillägg skall våra olika självbetjäningslösningar bidra till att öka effektiviteten inom både näringslivet och det offentliga.

Vi är idag en ledande leverantör inom vår bransch och ovanför kan du läsa lite mer om några av våra speciella branschlösningar. Skulle du inte finna det du letar efter, betyder det nödvändigtvis inte att det inte existerar i vår portfölj, ta därför kontakt med oss med dina önskemål.

Procon DigiClean™ effektiv mot COVID-19

När Coronautbrottet stängde stora delar av vårt samhälle i mars 2020 startade Procon Digital i Norge utvecklingen av en ny produktlösning med fokus på en kombination av digital information och handdesinfektion. Efter fyra månaders utveckling och testning lanserades Procon DigiClean ™ för enkel handdesinfektion på platser där människor vistas. Procon DigiClean™ har många fina funktioner, bl.a. automatisk mail-avisering när 5-liters behållaren börjar ta slut och även en automatisk försändelse av ny handsprit via postpaket innan lagret är tömt. Läs mer om Procon DigiClean™…