TELENOR FÖRETAGSNÄT MED BESÖKSLÖSNING FRÅN PROCON DIGITAL

Telenor Företagsnät, som levererar Mobile Business Network (MBN) till norska företag, har ingått ett samarbete med Procon Digital, en ledande leverantör av digitala självbetjäningslösningar. Telenor Företagsnät erbjuder nu MBN Besökssystem från Procon, ett digitalt system för att registrera och hantera besökare, direkt till sina företagskunder och via sitt återförsäljarnätverk.

Besökslösning anpassad för mobila enheter och digitala självbetjäningskiosker
MBN Visit-systemet är speciellt anpassat för mobila enheter som smartphones och surfplattor. Systemet är lätt att använda och kan integreras med Telenors övriga tjänster, såsom mobiltelefoni, SMS, e-post och kalender. Med MBN Besökssystem kan företag effektivisera och förbättra sin besökshantering, vilket ger flera fördelar, såsom:
• Ökad säkerhet och överblick över vilka som är i byggnaden hela tiden
• Minskad pappersanvändning och miljöpåverkan
• Bättre service och uppföljning av besökare
• Stärkt företagsprofil och rykte
• Enklare rapportering och statistik

MBN Besökssystem kan även levereras skräddarsytt efter kundens behov och önskemål, och kan växa tillsammans med kundens utveckling från enkla till avancerade lösningar. Lösningen erbjuds Telenors kunder som en mobil besökslösning, men även med möjlighet till digitala besökskiosker som Procon Digital levererar.


Digitala kompetenspartners
Grundare och VDn i Procon Digital Tor-Arne Lie Jensen är stolt över att Telenor Företagsnät har valt företaget som partner. Han säger att Procon Digital har lång erfarenhet och expertis inom digitala självbetjäningslösningar, och att de har stort fokus på innovation och kvalitet.
– Vi är glada över att kunna erbjuda våra lösningar till Telenors företagskunder och återförsäljarnät. Vi tror att MBN Visitor System från Procon kommer att bidra till att öka effektiviteten, säkerheten och servicenivån hos de företag som använder det. Vi ser fram emot ett fruktbart och långsiktigt samarbete med Telenor Företagsnät som digital kompetenspartner, säger Jensen.
Procon Digital kommer nu även att erbjuda integrerade MBN-lösningar till företagets kunder som också är kunder hos Telenor Företagsnät.
Ledande partners
Telenor Företagsnät är en del av Telenor Norge, och är landets ledande inom mobila affärslösningar. Telenor Företagsnät erbjuder kommunikationslösningar som ger företag effektivare interaktion, bättre intern/extern kommunikation och mobilitet.
Procon Digital är ett norskt företag som grundades 1990, och som har varit en pionjär inom branschen för interaktiva lösningar i det offentliga rummet. Procon Digital är ledande inom digitala självbetjäningslösningar för en rad sektorer, såsom offentlig förvaltning, hälsa, bank och finans, transport, turism och handel. Mer än var tredje norsk kommun använder sig av företagets lösningar och du kan även hitta Procon’s lösningar på över 300 bankkontor, på de flesta sjukhus, på norska vägverket och i näringslivet. Procon Digitals lösningar används dagligen av tusentals människor.

——————————————————————————————————————–