Succén med Procon Digital HälsoVärd fortsätter

Procon Digital HälsoVärd

Frøya kommun på den norska västkusten har nyligen öppnat den nya Frøya Helsetun, ett korttidsboende där kommunen har en självklar fokus på de boendes och patienternas bästa.

För att bidra till detta har kommunen investerat i den digitala självbetjäningslösningen Procon Digital HälsoVärd på olika platser i det nya hälsotunet.

På den Digitala HälsoVärden får gästerna en digital vägvisning till den boende eller patienten man ska besöka efter att man registrerat sig som besökare på skärmen.

När besökarna kommer måste de också sprita sina händer på den digitala smittskyddskiosken Procon DigiClean som är en del av den Digitala HälsoVärden.

Alla registrerade besökare blir automatisk lagrade i 14 dagar i hälsotunets smittspårningstjänst som också är en del av lösningen som Procon levererar.

I det nya hälsohusets ambulansingång blir ambulanspersonalen mött av en egen Digital HälsoVärd som har en särskild söktjänst på skärmen där de enkelt hittar till den boendes/patientens rum med en digital vägvisning och karta. På det här sättet sparar de mycket tid vid akut sjukdom och hämtningar.

En praktisk digitaliseringslösning som gör nytta!