SPARBANKEN SYD VALDE PROCON ON-LINE TIDBOKNINGSTJÄNST

Som första Sparbank i Sverige välkomnar vi Sparbanken Syd som ny kund och användare av Procon Digital Timebooking Bank, som efter nyår kommer att implementeras på bankens samtliga 8 lokalkontor.

Procon Digital har i nära samarbete med flera norska Sparbanks grupperingar och den nya norska LokalBank Alliansen utvecklat och tagit fram en On-Line tidbokningstjänst speciellt anpassad för banker och med en extremt hög säkerhet inbyggd i tjänsten!

Fullt integrerad med Outlooks kalendertjänst

Tidbokningen är en molntjänst som nås via webben och den bokade tiden synkroniseras med bankens MS Exhange/Office 360/Outlook kalendrar som bankens personal och rådgivare är kopplade till och där den enskilde rådgivaren själv anger vilka dagar och tider som de är tillgängliga för tidbokning av olika ärenden.

  • Enkelt och intuitivt gränssnitt
  • Kunden får en preliminär bekräftelse på den bokade tiden via SMS/mail
  • Rådgivaren granskar först och därefter slutgiltigt bekräftar den bokade tiden, som kan vara bokning av ett telefonmöte, videomöte eller ett möte på banken.

Procon Timebooking kan även användas internt på banken för tidbokning av andra möten på banken och för bokning av olika mötesrum.

Procon Timebooking är dessutom en integrerad tjänst i alla Procon´s självbetjäningskiosker och de lösningar som ingår i vårt DigitalBank koncept!

——————————————————————————————————————–