Procon Digital och ACOS inleder ett samarbete

17.08.2020

Procon Digital och ACOS har ingått ett samarbetsavtal där Procon Digital kommer att återförsälja delar av ACOS produktportfölj till den offentliga och privata sektorn.

Efterfrågan på bra självbetjäningskiosker och tidsbokningslösningar har ökat i samband med koronapandemin och Procon Digital lanserar nu en ny digital tidsbokningslösning i samarbete med ACOS. Procon Timebooking kan erbjudas på webbplatsen eller som en del av Procon Digital KommunVärd och Procon Digital BankVärd.

ACOS är en leverantör av CMS-lösningar och webbplatser till 45% av alla norska kommuner och 60% av landskommunerna, och Procon Digital är en leverantör av praktiska digitala självbetjäningslösningar till kommuner, banker, vårdinstitut och fastighetsförvaltning. Företagen har ett stort antal gemensamma kunder och samarbetet ger båda parter möjlighet att leverera ännu bättre självbetjäningslösningar till användarna.

Adm.dir. i Procon Digital Tor-Arne Lie Jensen är mycket nöjd med avtalet.

-Avtalet med ACOS som landets ledande leverantör av t.ex. kommunala och fylkes (läns) kommunala webbplatser skapar spännande nya möjligheter för våra digitala självbetjäningslösningar för alla våra kunder och inte bara inom den kommunala sektorn, säger Jensen ..

Procon Digital KommunVärd tar effektivt emot besökande till kommunhuset.