Procon Digital inleder ett marknadssamarbete med Elkjøp Norge

24.06.20

Procon Digital AS har ingått ett avtal om marknadssamarbete med Elkjøp Norge AS inom B2B-marknaden där Elkjøp kommer att marknadsföra och sälja produkter och lösningar som utvecklats av Procon Digital AS (Elkjøp=ElGiganten i Sverige).

Adm.dir. Tor-Arne Lie Jensen

Grundare och VD i Procon Digital AS, Tor-Arne Lie Jensen, säger att företaget har höga förväntningar på samarbetet och att företaget därmed också stärker sig i nya branscher och sektorer.

Procon Digital AS grundades 1990 och är grundaren av infokioskindustrin i Norge så som vi känner det idag. Sedan 1999 har företaget levererat självbetjänta interaktiva informations- och kommunikationslösningar till många branscher hemma och utomlands, med fokus på praktiska digitala självbetjäningslösningar genom användning av självbetjänta, interaktiva infokiosker och skärmar där människor vistas.

Företagets lösningar finns i stort antal i hela Norge och i Sverige, på banker, kommuner, turistmål, fastighetsförvaltare, läkarkontor, sjukhus etc.

Avtalet med Elkjøp ansluter sig till ett antal nya och spännande avtal som har ingåtts de senaste sex månaderna med viktiga och ledande leverantörer inom olika branscher.