Øygarden kommun med Digitala KommunVärdar

26.06.20

Øygarden kommunen har idag driftsatt den första av sina nio nya Procon Digitala KommunVärdar. De nästa kommer att driftsättas inom kort och hela lösningen skall vara klar för allmänheten efter sommaren.

Den nya och större kommunen ersatte de tre tidigare kommunerna Fjell, Sund och Øygarden vid kommunsammanslagningen den 01.01.2020 och de Digitala kommunVärdarna är en viktig del av den praktiska sammanslagningen.

Besökare till kommunen möts av de Digitala KommunVärdarna på nio olika platser där besökare enkelt registrerar sin ankomst på skärmen. Om besökaren inte har några förbokade möten väljer de enkelt varför de kommit till kommunen och betjänas då av rätt rådgivare med rätt expertis.

Coronautbrottet kräver ökat avstånd

Procon Digital KommunVärd skapar ett ökat avstånd mellan kommunens anställda i mottagningen och besökarna, och uppfyller därmed också hälsovårdsmyndigheternas krav och råd om avstånd mellan människor i samband med COVID-19-utbrottet.

Procon Digital KommunVärd ökar effektiviteten för både kommunen och invånarna genom en effektivare besökarmottagning där kvalitén på ansiktet som möter invånaren är optimal. Procon Digital KommunVärd ger också en mycket god vinstrealisering för kommunen.

Läs mer om Procon Digital KommunVärd…