Coronaåtagandet fortsätter i Procon Digital

04.08.2020

Tyvärr verkar inte coronautbrottet ta slut på mycket länge, och vi kommer förmodligen alla att behöva vänja oss vid en ny vardag där god handhygien är vår bästa vän. Den vardag som vi alla har varit van vid kommer kanske aldrig tillbaka, och vi har alla en skyldighet att ta hand om varandra och bidra till att reducera risken för smittspridningen i samhället.

Vårt samhällsengagemang var också en viktig drivkraft för att använda vår teknik, expertis och programvaror för att utveckla Procon DigiClean där vi har skapat en prisvärd lösning som effektivt kombinerar dynamisk digital information med handdesinfektion.

Vi på Procon Digital har varit en del av det Nationella Corona åtagandet med flera av våra digitala självbetjäningsprodukter och lösningar, och vi kommer att fortsätta att göra det. Vi har nyligen bidragit till återöppnandet av flera banker, kommunhus och företag, och vi har därför nu beslutat att Procon Digital kommer att fortsätta delta i Corona åtagandet tills vidare med gynnsamma och bra lösningar.