INVIGNING AV DIGITALA TURIST-INFO SKYLTAR I JÄMTLAND

Under Fredagen den 11/11 kl.12:00 genomfördes den officiella invigningen av de fyra utomhusplacerade digitala TuristInfo-kiosker som Procon Digital AS svenska filialkontor levererat till Ragunda Kommun i Jämtland.

Invigningen skedde samtidigt på två av platserna, dels vid Bispgården men även vid Stugun, som strategiskt placerats vid den välbesökta rastplatsen bredvid bron över Indalsälven, se bilden nedan:

Enhetschefen Anna Märta Johansson vid Ragunda Kommuns Utvecklingsenhet och Jörgen Lundin, Sverigechef för Norska företaget Procon Digital AS vid den officiella invigningen av den digitala TuristInfo-kiosken vid Stugun, Ragunda Kommun i Jämtland

Senaste utomhusmodellen med senaste TuristInfo-lösningen!

Ragunda Kommun är Procons första leverans av vår nya utomhus modell på den svenska marknaden och har en 55 tums pekskärm med en inbyggd värmeväxlare för att klara vårt ibland bistra nordiska klimat. InfoKiosken är en solid och robust konstruktion speciellt framtagen för utomhusplacering i offentliga miljöer!

Innehållslösningen har ett modernt smartphone inspirerat gränssnitt och all data hämtas från kommunens egna datakällor och presenteras i trevliga menyer. Skanna QR-koder eller ange ditt mobilnummer så får du valda delar av informationen och en kartvisning som visar vägen överfört till din mobiltelefon!

– ”Vi vill visa information om vårt område på skärmar som man själv kan använda och där man kan söka det man behöver. Det här skyltarna kan användas av både oss som bor här och våra gäster, nationella som internationella”, säger Anna-Märta Johansson, chef för Utvecklingsenheten på Ragunda kommun.

– ”De digitala skyltarna finns ju också på plats året om och är ett bra komplement till våra InfoPoints platser”, säger Anna-Märta vidare.

Kontakta mig för mer information:

Procon Digital AS Sverige

Jörgen Lundin, +46 (0)70 778 83 60, mailto:jorgen.lundin@procondigital.se

——————————————————————————————————————–