Imatis har valt Procon PatientKiosker

21.07.2020

Procon Digital AS har under många år utvecklat och levererat digitala Procon PatientKiosker (PPK) för ankomstregistrering och betalning, och idag hittar du företagets lösningar på cirka 500 läkarkontor och sjukhus över hela landet.

Imatis utvecklar integrerade kommunikationslösningar för sjukhus och hälsosektorn och har sitt huvudkontor i Porsgrunn. Företaget hjälper läkare, vårdpersonal och patienter att synkronisera medicinska journaler, incheckningar, möten och behandlingsinformation i realtid på surfplattor, mobiltelefoner, patientkiosker och digitala skyltar (väggskärmar).

I sin vidareutveckling av lösningar för sjukhussektorn har nu Imatis ingått avtal med Procon Digital kring leveranser av en ny generation Procon Patientkiosker utvecklade för Imatis behov.

Marknadsdirektör Idar Warholm i Procon Digital har stor tro på ett spännande samarbete i framtiden, även baserat på det faktum att Procon Digitals produkter och lösningar har varit välkända inom hälsosektorn i ett antal år.

Procon PasientKiosker (PPK) og helseminister Bent Høie ved åpningen av Nordlandssykehusets nye ankomst- og betalingsløsning i Bodø i 2016.
Procon PatientKiosker (PPK) och Norges hälsominister Bent Høie vid öppnandet av Nordlandsjukhusets nya ankomst- och betalningslösning i Bodø 2016.